Over colour - kleur en licht

Al zolang ik me kan herinneren ben ik gefascineerd geweest door kleur. Kleuren moesten bijvoorbeeld altijd op volgorde liggen en ik kon een enorme vreugde voelen bij het ontdekken van een 'nieuwe' kleur of kleurencombinatie.

Elke kleur en tint heeft een eigen frequentie, die voor mij voelbaar is en soms ook zichtbaar. Een kleur is precies goed of niet. Ik voel specifieke kleuren bij mensen, woorden, nummers en namen en kan ze zo beter onthouden.

 

Ook gebruikte ik kleur om bepaalde gemoedstoestanden op te wekken of af te zwakken. Zo kon ik soms in een nacht een kamer in een geheel andere kleur schilderen, gewoon omdat dat beter voelde.

 

Toen ik met kleurentherapie en -healing in aanraking kwam, werd voor mij duidelijk dat de dingen die ik onbewust mijn leven lang al deed, betekenis hadden. Door de kennis van kleurentherapieen te koppelen aan de intuitieve manier waarop ik met kleur bezig was, ontstaan soms verrassende nieuwe inzichten en manieren.

Over connection - verbinding

Als ik met mensen werk, komt informatie tot me in kleur, vormen en energiestromen. Tijdens een reading, of healing, zet ik dat wat ik opvang om in woorden en begrijpelijke taal.

Door de manier waarop ik informatie opvang, zie ik vaak verbanden die voor anderen niet direct zichtbaar zijn.

 

Energetisch voel ik aan waar iemands potentie ligt en waar blokkades zitten die voorkomen dat iemand zijn/haar potentie ten volle benutten kan. Ook voel ik waar de openingen en mogelijkheden zijn en hoe blokkades opgelost kunnen worden.

 

Omdat ik de aandacht verschuif naar mogelijkheden, ontdekken we nieuwe wegen om die potentie te ontwikkelen. Er ontstaat dan een nieuwe verbinding met jezelf.

Over Tessa

Gedurende een jarenlang ziekteproces heb ik zelf ondervonden wat kleur en licht voor invloed kunnen hebben op lichaam, geest en ziel.

Mijn zoektocht naar genezing bracht me langs diverse artsen, therapieën en genezers. Soms vond ik verlichting van klachten maar de sleutel tot genezing kwam ik niet tegen.

Tot ik op een dag mijzelf intuitief begon te behandelen met kleur en licht. Vanaf dat moment begon er iets in mijn systeem te veranderen en zette ik de eerste stappen op weg naar genezing en heelheid. Een weg die ik nog altijd bewandel. 

 

 

Mijn ervaringen wil ik graag delen met anderen en daarom ben ik opleidingen en trainingen gaan volgen die gebaseerd zijn op op het principe ‘genezen met kleur en licht’. Ik werk grotendeels intuitief en combineer mijn gevoelsmatige aanpak met geleerde healingtechnieken, therapieën (zoals Kleurenpunctuur en Aura-Soma) en readings.

Klik op de kortingsknop en ontvang 10% korting op een online boeking

Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven van nieuws en activiteiten