Verklaar jezelf en/of  je geliefde de liefde met een diep helende en transformatieve cacao ceremonie!

De cacao ceremonie

Na het bijwonen van een ceremonie door een cacaosjamaan, raakte

ik gefascineerd door de krachtige werking van de cacaospirit en de

mogelijkheden van rauwe cacao.

De manier waarop ik mijzelf waarnam tijdens deze ceremonieen de

mogelijkheden die het bood om delen van mezelf te mogen ervaren

waar ik anders nauwelijks bij kon komen, hebben  grote indruk gemaakt.

De cacaosjamaan vroeg mij in Amsterdam ook ceremonies te geven

en dat resoneerde op diep nivo. De receptuur die ik gebruik is van de

cacaosjamaan afkomstig en optimaal van samenstelling.

 

Ceremonie voor jezelf

Tijdens een ceremonie drinken we rauwe cacao van biologische

oorsprong in een veilige en harmonieuze omgeving. De cacaospirit legt een zachte bedding en brengt ons naar onszelf. Het zorgt ervoor dat ons hart zich kan openen en de illusie van afgescheidenheid verdwijnt. Er ruimte komt voor onze diepste gevoelens.

 

We hebben de keuze om zover in onszelf te gaan als we willen en zijn in staat op onze eigen manier en tijd oude wonden te helen, blokkades op te heffen en patronen te doorzien. Op liefdevolle wijze nemen we onszelf waar en we zijn in staat onszelf oordeelloos te bezien. De cacaospirit geeft ons een krachtig gereedschap op weg naar zelfrealisatie en acceptatie.

 

We maken gebruik van meditatie, ademtechniek, diepe ontspanning en soundhealing met sjamanendrum en andere instrumenten.

 

 

Ceremonie voor partners

Wil je bijzondere ervaring met je geliefde, kies dan voor een ceremonie voor partners. Door een speciale blend met extra ingredienten opent de cacaospirit  het hart en creeert een veld van eenheid voor jou en je partner.

In dit veld kun je je geliefde (terug)vinden en contact maken van hart tot hart. Oude wonden kunnen geheeld en vergeven worden. Je ziet elkaar precies zoals je bent; je stralende prachtige zelf!

 

*neem van tevoren contact op over de voedingsadviezen voor een cacao ceremonie!

 
 

Wat is rauwe cacao?

Cacaobonen zijn de zaden van de in Mexico en Zuid-Amerika voorkomende Theobroma cacaoboom. Wij kennen de cacaobonen voornamelijk nadat ze geroosterd zijn en verwerkt tot chocola.

 

Rauwe cacao heeft een ander bewerkingsproces; de bonen worden gedroogd op een lage temperatuur en tot poeder gemalen, in kleine stukjes gebroken (cacaonibs) of heel gebruikt. Door de bonen niet bloot te stellen aan hoge temperaturen blijven de natuurlijke stoffen in hoge concentraties bewaard, wat veel voordeel voor de gezondheid oplevert, zowel op fysiek als op emotioneel en spiritueel gebied.

 

Werking rauwe cacao

Ongeroosterde cacaobonen bevatten veel antioxidanten (flavonoide),  een stof die het risico op diverse ziekten beperkt en gezondheid bevordert. Onderzoek heeft aangetoond dat cacao van alle voedingsmiddelen de hoogste concentratie antioxidanten bevat.

 

Buiten de antioxidanten bevat rauwe cacao ook  stoffen die de stemming kunnen beinvloeden. Zoals het aminozuur tryptophaan, die serotoninelevels een boost geeft waardoor je je gelukkiger, liefdevoller, minder gestressed en relaxter voelt.

Daarnaast vindt je de stof anandamide, het bliss molecuul, dat ook vrijkomt na het sporten en je een natuurlijke 'high' kan geven.

Ook bevat cacao de stof phenethylamine (PEA), dezelfde stof die vrijkomt als we verliefd worden. Daarnaast helpt PEA met focussen en concentreren.

 

Verder bevat cacao een hoge doseringen magnesium, ijzer, chroom, mangaan, koper, zink en vitamine C, veel meer dan in welk ander voedingsmiddel ook. Rauwe cacao kan daarom met recht een superfood genoemd worden!

 

Klik op de kortingsknop en ontvang 10% korting op een online boeking

Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven van nieuws en activiteiten