Your details were sent successfully!

Je kiest zelf intuitief een kleur waarmee we gaan werken. Aan de hand van je kleurkeuze wordt er met diverse ampullen gestraald in het energieveld en op de chakra's. Hierdoor wordt het energiesysteem weer in balans gebracht, blokkades opgeheven en kan de levensenergie doorstromen.

 

Dit wordt als zeer prettig ervaren; het energieveld krijgt een vernieuwingskuur, je voelt je 'lichter' en liefdevoller worden en vaak ga je zichtbaar stralen.

 

De een komt er bijv. tot rust van, een ander krijgt juist een energieboost en een derde kan voelen dat een behandeld chakra zich opent.

Beamer Light Pen Powershot

Ben je moe, Is het even op en ben je toe aan een oppepper? Of blijf je maar malen en heb je juist rust nodig?

 

De Beamer Light Pen Powershot is een korte, krachtige methode om je energie aan te vullen waar er een tekort is en overtollige energie af te voeren. Lichaam en geest komen zo snel en makkelijk weer in balans.

 

De lichtpen bestaat uit een staaflantaarn waarin glazen ampullen, gevuld met de gekleurde olieen van Aura-Soma, geplaatst worden. Al dan niet wordt er gebruik gemaakt van een kristallen geslepen punt om het kleurenlicht te focussen.

 

Klik op de kortingsknop en ontvang 10% korting op een online boeking

Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven van nieuws en activiteiten