AURA-SOMA® is een intuitief therapiesysteem dat communiceert door kleur en licht. De meer dan honderd kleurrijke equilibriumflessen brengen harmonie in en rond het lichaam en balanceren lichaam, geest en ziel.

 

Door het kiezen van de equilibriumflessen komt een boodschap op thema naar boven. Tijdens een consultatie en het gebruik van de kleuren, zullen zich op een heldere en begrijpelijke wijze al dan niet verborgen aspecten van jezelf zichtbaar worden.

 

 

 

 

 

 

 

                                                        

 

 

 

 

 

 

                                     

 

 

 

Aura-Soma consult

De kleuren die je kiest reflecteren je talenten en gaven en de reden waarom je hier bent. Het helpt je blokkades te doorbreken en zal een dieper inzicht geven in jezelf en het contact met je ware natuur verdiepen.

 

Daarnaast zal je kleurkeuze je helpen in je kracht te staan en te ondersteunen in het vormgeven van je leven.

 

AURA-SOMA® nodigt je uit dit bijzondere systeem en daarmee jezelf te ontdekken!

Aura-Soma kleurentherapie

 

Je bent de kleuren die je kiest!

Aura-Soma producten

In een consult en in de workshops wordt  gebruik gemaakt van drie Aura-Soma producten: equilibrium flessen, pomanders en quintessences.

 

Equilibrium oliën

De prachtige tweekleurige flessen zijn de basis van een persoonlijke kleurkeuze. In de equilibrium flessen zitten een deel olie en een deel water. Een fles bestaat altijd uit twee kleurdelen en bevat essentiële oliën, kruiden/plantenextracten en kristalenergieën.

De oliën kunnen rechtstreeks op het lichaam worden aangebracht op de corresponderende chakra's, waardoor de fijnere lichtfrequenties direct werken op het lichaam en in het energieveld.

 

 

 

Pomanders beschermen en reinigen ons energieveld, de aura. Het houdt onze eigen energie dichtbij ons en geeft een liefdevolle buffer tussen onszelf en energie die niet van ons is. Breng de pomander naar keuze dagelijks aan en merk het verschil.

 

 

 

 

Quintessences helpen je te verbinden met hogere  kwaliteiten zoals mededogen, vrede en liefde. De energieen van de meesters komen goed tot hun recht tijdens meditaties en stiltemomenten.

Quintessences helpen je met het openen van je kanalen, waardoor het contact met hogere energieen makkelijker verloopt. Tijdens meditaties kunnen op deze manier verrassende inzichten tot je komen.

Vicky Wall

Aura-Soma is ontwikkeld door

de Engelse Vicky Wall.

Zij ontdekte opnieuw de kracht van

kleuren en bracht Aura-Soma in

de wereld.

Genezing met behulp van kleuren

in combinatie met kruidenextracten,

kristallen , bloemen en essentiële

oliën, werd al in het oude Egypte,

Griekenland, China en India

gebruikt.

Aura-Soma is dus een oude wijsheid in een modern jasje.

 

Aura staat voor licht en voor de gekleurde energieën die het lichaam omringen als een elektromagnetisch veld.

Soma is het woord voor lichaam. Aura-Soma staat dus letterlijk voor belichaamde energie. Aura-Soma ondersteunt ons om, in harmonie met onszelf en onze omgeving, hier op aarde te leven.

Klik op de kortingsknop en ontvang 10% korting op een online boeking

Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven van nieuws en activiteiten