De AmsterdamAngels geven engelen readings en healing op diverse locaties of bij je thuis.

 

Lisenka Overmars geeft met compassie en diep inzicht engelen readings met de Angel cards van Doreen Virtue. Tessa Hartog geeft engelen readings/healing met de prachtig gekleurde Angel Set flesjes van Aura-Soma en de beamer lightpen.

 

Regelmatig zijn we te vinden op beurzen, feesten, in spiritueel centrum Karunika of in gallery Red Moon in Amsterdam-Centrum.

 

Zie de agenda voor actuele data.

 

AmsterdamAngels Day

Regelmatig organiseren de AmsterdamAngels een AmsterdamAngels Day in centrum Karunika. 's Middags worden er engelen readings en healingen gegeven.

 

In de MeetingPlace kun je elkaar ontmoeten en wordt gratis kruidenthee en Kangenwater geschonken. Chef Megumi is aanwezig met haar vermaarde synergy balls en Yogi burgers en het is mogelijk een vegetarische maaltijd te reserveren.

 

Na de maaltijd kun je relaxen tijdens een soundhealing en geleide meditatie. Hemelse woorden en klanken nemen je mee en laten je het paradijs op aarde ervaren.

Ga er heerlijk voor liggen en ervaar een diepe ontspanning van waaruit een natuurlijke healing kan ontstaan.

 

Check de agenda voor de volgende AmsterdamAngels Day!

Op locatie

De AmsterdamAngels zijn in te huren, thuis of op locatie. Het is mogelijk modules toe te voegen zoals voeding en soundhealing.

 

Chef Megumi uit Tokyo maakt kunstzinnige vegetarische maaltijden, die de grens tussen art en voeding doen vervagen. Haar Yogi burgers zijn inmiddels een begrip geworden in Amsterdam.

 

Prijs en tijd in overleg.

 

 

Mocht je zelf iets aan willen bieden dat aansluit op de AmsterdamAngels Day, stuur dan een mailtje naar info@colourconnection.nl met een beschrijving van je acitiviteit, we nemen dan zo spoeding mogelijk contact met je op.

 

 

Klik op de kortingsknop en ontvang 10% korting op een online boeking

Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven van nieuws en activiteiten